Om oss

Företaget

Unikt inom pensionsområdet.
Christer Wikström heter jag och jag har valt att erbjuda mina tjänster genuint med omtanke utan baktanke. Därför tar jag inte emot någon ersättning från bank och/eller försäkringsbolag. All intjäning kommer från kurs och deltagaravgifter/arvoden.

Vårdagjämningen 2006 (20 mars) öppnade jag Pensionsskolan och drivs sedan dess av mig. Jag har idag mer än 30 års erfarenhet inom pensionsområdet.

Kunskap är framtid och frihet. Dessa ledord handlar om att kunskap och medvetna val är helt avgörande för en HÅLLBAR pension över tiden, gynnsamt för alla parter, arbetsgivare, anställda och företagare.

Pensionsskolan jobbar lokalt, regionalt och rikstäckande. Företaget har sin bas inom Höga Kusten, men erbjuder utbildningar över hela Sverige. Pensionsskolan genomför eller har genomfört inspirationsutbildningar i bl.a Cypern, Frankrike, Kroatien, Portugal, Spanien.

Erfaren utbildare

Jag har sedan 2006, inspirerats och utbildat svenskt näringsliv, myndigheter och organisationer. Jag är pensionsexpert/pensionsutbildare/pensionsekonom. Det senaste årens mätningar visar 5.0. Jag har förmågan att genomföra alltifrån kortare föreläsningar 90 minuter till helgdagar. Kvalité, pedagogik, engagemang och ett smittande gott humör ofta med musikanpassning, delar jag gärna med mig av.

Vi söker Ambassadörer

Behovet av pensionsambassadörer för objektiv och oberoende pensionskunskap har aldrig varit så stort i hela landet. Mitt koncept och varumärke växer fortlöpande och vårt unika utbildningskoncept uppmärksammas allt mer. Vi söker nu över hela landet ambassadörer för en objektiv och oberoende pensionsutbildning. Det handlar om att du i första hand som företagare, öppnar dörrarna till ditt nätverk och erbjuder en inspirationsföreläsning med pensionsskolan. Det är numera helt vår och Kundens övertygelse, pensionskunskap går före pensionsrådgivning. Det ger ett rikare liv, för alla parter.

Varmt välkommen med din intresseanmälan

Pensionsskolans policy

Vår policy innebär att vi enbart ska drivas av att utveckla pensionbehållning över tid genom utbildningsinsatser för Kund och konsumtionsnyttan för samhället och näringslivet. Vi drivs av att du som Kund ska ha en objektiv pensionskunskap som du vilar dina beslut på och i nästa skede för en dialog med dina pensionsrådgivare. Allt för att du ska få ett rikare liv.

Pensionsskolan ger allmänna råd likt en ekonomiskribent och utbildare, ger vägledning kring hur det svenska pensionssystemet är uppbyggt och dess beståndsdelar. Vår Kundnytta är kopplat till vad Kunden tycker är bra eller dåliga pensionslösningar utifrån vår pensionsskola, som är helt objektiv och oberoende.

Vår intjäning är enbart från kurs och deltagaravgifter/arvoden. Vi tar inte emot några ersättningar från bank och/eller försäkringsbolag.